C.P.Bourg logoe-mail
TELETUBE Buizenpost
Uw complementaire manier van communiceren

Home

Bereken uw winst!

Met een buizenpost wint u tijd en geld!

Klik hier voor een snelle berekening van uw winst.TELETUBE - Een naam in buizenpost

Teletube pneumatic transportBij C.P.Bourg bouwen en leveren we al meer dan 40 jaar TELETUBE buizenpostsystemen (bekijk video). De gespecialiseerde TLR-afdeling houdt zich bezig met het ontwerp en de productie van uitrusting voor interne logistiek.

Buizenpost of buispost?

Buizenpost, pneumatisch transport,tubemail of kokertransport...
Een container, een drager, een shuttle, een capsule, of meerdere containers, dragers, shuttles of capsules reizen
doorheen buisnetwerken en transporteren op die manier goederen. Zoiets heet een pneumatisch transport,
of een buispost of een buizenpost.
Dergelijke netwerken omvatten types van verschillende meters to honderden meter lang.
De snelheid bedraagt zowat ongeveer enkele m/s (meter per seconde).
Er zijn verscheidene fabrikanten bekend, zoals Aerocom, Busto, Telecom, Aircosys, Devos, Sumetzberger, Ergotrans, Swisslog, Lamsonair en
MoneyTronic, SoldiSolutions leveren een kopie van onze systemen onder de naam Fastcash en Deposit Kit. Er wordt ook nagedacht over personentransport en goederentransport.
Buispost wordt zowat overal gebruikt in alle soorten toepassingen, banken, supermarkten, winkels, cash... Maar ook het hospitaal en de kliniek zijn grote gebruikers voor bloed en staaltransport, monstertransport. Indien u denkt aan tijdswinst, tijdverlies, en tijdwinst of tijdsverlies bij het personeel denk dan buizenpost. Speciale technieken zijn onze specialiteit. De pioniers Mix Genest.
Een Belgisch fabrikaat van een Belgische fabrikant in België -  - CP Bourg Teletube International!
En het is geen koekendoos!

Indien u denkt aan tijdswinst en tijdsverlies bij het personeel (personneel) denk dan buizenpost van Teletube, C.P.Bourg.
Diverse omschrijving voor ons product zijn: buispost, buizenpost, patroon, patronen, buispostpatroon, ontvangststation, buispoststation, buizen, buispostsystemen, buispostsysteem, buizenpostsyteem, buizenpostsystemen, buizenpostinstallaties, postbuisinstallaties, geldafromen, afromen, geld transport, buispostventilator, buiskoker, koker en nog vele meer.
De encyclopedie definieert het als volgt:Buizenpost (of buispost) is een transportsysteem waarbij goederen door buizen getransporteerd worden. De goederen worden meestal in een capsule verpakt voordat de zij worden getransporteerd. De capsules worden doormiddel van vacuüm of overdruk door de buis getransporteerd.
Wij zijn een buizenpostfabrikant (alle toepassingen voor winkelbedrijven, industrie, logistieke bedrijven,administraties, banken, ziekenhuizen en documenttransportinstallaties)
Buispostsystemen of buizenpostsystemen.
Ondergrondse buispost buizenpost.
In bedrijven waar documentatie en/of kleine goederen veelvuldig van afdeling wisselen kunnen we een buispostinstallatie monteren. Hierbij denken we aan douanepapieren (transportbedrijven), bloedmonsters (ziekenhuizen) en documentatie (kantoren), geldtransport (banken).
Op diverse werkplekken wordt een ontvang/zend station gemonteerd, die onderling met transportleidingen gekoppeld worden. U kon buizenpost zien in de uitzending de bedenkers op de VRT. Want in het TV programma 'de bedenkers' werd ook een buispost gebruikt.
De patronen zijn er in diverse uitvoeringen van 63 tot 325mm en zelfs waterdicht.
In Technopolis staat een demonstratie van een buizenpost.
En dit zijn de laatste woorden van deze pragraaf.

Powered by CMSimple