C.P.Bourg logoe-mail
TELETUBE Buizenpost
Uw complementaire manier van communiceren

Banken

Banken kennen een breed spectrum van toepassingsgebieden:

- hoofdzetel en regionale kantoren
- grote of kleine kantoren
- 'open' banken of loketten met kogelvrij glas
- met of zonder ATM (geldautomaat)

Elk kantoor kan een buispost gebruiken. Enerzijds om de veiligheid op te drijven, anderzijds als gewoon kantoorgereedschap. Zelfs kleine systemen kunnen uiteindelijk tot grote tijdsbesparing leiden, aangezien zij de verplaatsingen binnen een kantoor beperken.

Hoofdzetel en regionale kantoren

Voor dokumenten- en cashtransport zijn de BMF (Bank Multi Function) of de MultiCom veruit de krachtigste systemen. Beide bieden totale intercommunicatie, gecombineerd met een aantal opties die speciaal voor de bankomgeving ontwikkeld werden.

Indien niet-standaard dokumenten, zoals boeken of rapporten, pakjes of grote hoeveelheden bankbriefjes of geldstukken moeten verplaatst worden, dan kan de RALLYPOST (transport met wagentjes) een betere oplossing zijn; deze railpost biedt totale intercommunicatie met vrachten die tot 40kg kunnen bedragen.

Kantoren

Voor grote of kleine agentschappen is het BMF systeem de meest zekere en soepele oplossing. De BMF wordt wereldwijd toegepast voor alle soorten transacties tussen de loketten en het back-office. De BMF zorgt ervoor dat de fondsen zo min mogelijk in de publieke zone verblijven.

Specifieke punt-punt verbindingen, bijvoorbeeld tussen twee verdiepingen, of om grote hoeveelheden bankbriefjes en geldstukken te verplaatsen, kunnen gerealiseerd worden met een Papyrus systeem.

De RNF-LNE is dan weer een gespecialiseerde oplossing voor gebruik met geldverdelers en andere ATM-achtige toepassingen.

Voor grote en zware transporten (bijvoorbeeld paketten met geldstukken) is er een systeem in 315mm diameter beschikbaar. Ladingen tot 30kg behoren dan tot de mogelijkheden. Voor grote transporten kan eventueel het RALLYPOST transportsyteem een betere optie zijn.

Powered by CMSimple