C.P.Bourg logoe-mail
TELETUBE Buizenpost
Uw complementaire manier van communiceren

Industrie

De industrie heeft traditioneel het breedste toepassingsgebied voor buispost. Het transport van werkorders, van produktie- en logistieke dokumenten, van warme, koude, vaste of vloeibare produktiemonsters, van onderdelen of zelfs kleine gereedschappen... kan allemaal gebeuren met buispost.

Zware industrie

Transporten tussen verschillende werkzones kunnen door een MultiCom systeem verzorgd worden. Het is een krachtig gereedschap, dat volledige intercommunicatie biedt tussen alle afdelingen en diensten binnen een bedrijf.

Opslag- en logistieke bedrijven

Voor alle bedrijven, grote en kleine, kan de MultiPoint een goede keuze zijn indien alle werkplekken onderling moeten verbonden worden.
De MultiNavette S valt te prefereren indien de werkplekken slechts met een centraal station moeten communiceren.

Specifieke verbindingen

De (grote) afstanden tussen produktielijnen en de kantoren (of het laboratorium), zorgen ervoor dat enkele bewegingen per dag snel veel tijdverlies met zich meebrengen. In dergelijke situaties kan een Papyrus systeem de twee plaatsen met elkaar verbinden. Boven- of ondergronds, lang of kort, binnen of buiten: alles is mogelijk.

Voor zwaardere toepassingen is de Papyrus beschikbaar in diameter 315mm, zodat vrachten tot 40kg kunnen afgehandeld worden.

Voor de grootste capaciteit is de RALLYPOST railtransport misschien een betere oplossing.

Powered by CMSimple