C.P.Bourg logoe-mail
TELETUBE Buizenpost
Uw complementaire manier van communiceren

Supermarkten

Supermarkten hebben vooral nood aan geldevacuatie van de kassa's naar de beveiligde ruimte. Gelijkaardige toepassingen zijn ook te vinden in winkels, tankstations, cinemazalen, casino's, restaurants en hotels, loketten voor ticket verkoop,... Kortom, elke lokatie waar inkomend geld moet verplaatst worden naar een beveiligde ruimte.

Cash evacuatie (kassa-afroomsystemen)

Wanneer het geld verplaatst moet worden van een enkele kassa naar de beveiligde ruimte, dan is het MoneyVac systeem de beste koop.

Voor meerdere kassa's is het MultiSafe systeem meestal de juiste keuze. Dit systeem kan later steeds uitgebreid worden met meerdere stations.

Transport in twee richtingen

Indien men ook van het centrale bureau naar de kassa's moet kunnen verzenden, dan is de MultiNavette S buispost de aangewezen oplossing.

In sommige gevallen kan het ook een goede optie zijn om een evacuatiesysteem te combineren met een eenvoudig Papyrus tweerichtingssysteem. Dat verbindt dan een van de kassa's met de beveiligde ruimte.

Specifieke verbindingen

Bankbriefjes worden meestal verzonden in capsules of kokers, met een MultiSafe systeem. Maar ze kunnen ook verzonden worden in 'parachute sealbags'. Deze speciale enveloppes voor eenmalig gebruik worden in onze 110mm systemen toegepast. Gewoonlijk worden deze sealbags rechtstreeks in de brandkast afgestort. De transportfirma komt ze daar dan ophalen.

Powered by CMSimple