C.P.Bourg logoe-mail
TELETUBE Buizenpost
Uw complementaire manier van communiceren

MoneyVac

De MoneyVac KIT is een 63mm systeem. Het wordt geleverd als doe-het-zelf kit. De verpakking bevat alles om zelf een volledig functioneel systeem op te zetten.

Werking

MoneyVacDe volledige MoneyVac KIT installatie wordt geleverd als een doe-het-zelf kit. De centrale bevat de controle eenheid en de turbine. Ze kan gemakkelijk op elke muur bevestigd worden met de bijgeleverde montage accessoires. De eenheid wordt gevoed uit een standaard 16A stopkontakt.

Het vertrekstation kan horizontaal of vertikaal geplaatst worden, met vertrek naar onder of boven. Indien gewenst kan het aankomststation zo geplaatst worden dat de verzonden capsules rechtstreeks in de brandkast terecht komen.

Het gebruik van de installatie is uitzonderlijk eenvoudig, het volstaat om de capsule in het station te brengen.

Hoewel de MoneyVac oorspronkelijk ontworpen is voor geldevacuatie van een kassa naar een brandkast, kan het systeem natuurlijk ook gebruikt worden voor elke andere eenwegs toepassing met aankomst in een open of gesloten recipient. De MoneyVac kit is extreem laag geprijsd, en wordt dan ook veelvuldig toegepast.


Alle grote sommen worden snel en veilig van de kassa afgevoerd naar de beveiligde ruimte. Het risico op aanvallen of hold-ups wordt verkleind, en in geval van, is de buit beperkt.

Opties

De MoneyVac KIT in 63mm bestaat in twee versies: BASIC en STANDAARD.

Eigenschap Basic kit Standaard kit
Start verzending Drukknop Automatisch
Status aanduiding Geen Aan & Bezig
Buislengte 16m 25m
Bijgeleverde capsules 3 5
Uitbreidbaar Neen Ja (25m kit)

Met de extensie kit kan de STANDAARD versie uitgebreid worden tot 50m.
De BASIC kit kan niet uitgebreid worden.

MoneyVac capsuleExtra capsules worden per 50 stuks geleverd. Ze bestaan in verschillende kleurcombinaties, waaronder een transparante versie.

Het MoneyVac systeem is ook beschikbaar met gewone buis, in verschillende diameters.

Powered by CMSimple