C.P.Bourg logoe-mail
TELETUBE Buizenpost
Uw complementaire manier van communiceren

RNF-LNE

De RNF-LNE is een hoogtechnologisch produkt, ontworpen voor gebruik in banktoepassingen. De RNF (Remote Notes Feeder) kan bankbriefjes van een cashverdeler nemen, en deze naar de LNE (Local Notes Extractor) transporteren. Bij de LNE, worden de bankbriefjes afgeleverd aan het loket of aan de geldautomaat.

Werking

RNF = Remote Notes Feeder.
LNE = Local Notes Extractor.

Dit produkt is bedoeld voor gebruik met een geldverdeler. De bundel bankbriefjes worden vervoerd avnde RNF (bij de geldverdeler) naar de LNE (bij de gebruikspunten). Bij de LNE worden de biljetten afgeleverd zoals ze oorspronkelijk aan de RNF gepresenteerd werden. Op die manier is de RNF-LNE combinatie een volledig transparante mechanisch verlenging (tientallen meters) voor de geldautomaat. Ook kan een geldverdeler meerdere uitgiftepunten bedienen.

De RNF/LNE kan gebruikt worden om meerdere loketten te voorzien van een gevraagd 'exact bedrag', waarbij het geld door een gecentraliseerde verdeler geleverd wordt. Hij kan ook gebruikt wrden om lichtgewicht ATM machines te bouwen, die enkel de afgifte moeten doen (er is namelijk geen cash in gestockeerd).

Kontakteer ons voor verdere informatie.

Opties

- integratie in geldautomaten
- integratie in loketten
- automatische stations
- cash storting gecombineerd met geldopvraging (recyclage)

Kontakteer ons voor verdere informatie.

Powered by CMSimple