C.P.Bourg logoe-mail
TELETUBE Buizenpost
Uw complementaire manier van communiceren

T-mail

Het T-mail systeem is een beveiligd opslag- en afhaalsysteem. De gebruikers kunnen goederen opslagen die enkel door de geadresseerde kunnen opgevraagd worden. Vergelijkbaar met aangetekende zendingen in de post.
E-mail berichten informeren de verzender en de geadresseerde van de status van de verzending. Daardoor kan T-mail beschouwd worden als 'mechanische bijvoegsels' bij e-mail.

Hoe het werkt

Wanneer gebruiker A goederen vertrouwelijk en veilig naar gebruiker B wil sturen, dat gaat hij naar een willekeurig station en logt aan. Hij roept een lege koker op, en vult die met de goederen. Na ingave van de bestemmeling ('gebruiker B') wordt de koker verzonden naar een veilige opslagplaats. Het systeem verzendt nu automatisch een e-mail naar beide gebruikers om te informerern dat de koker beschikbaar is.

Gebruiker B kan op een willekeurig station aanloggen om daar de koker op te roepen, de goederen te recupereren en de lege koker terug te sturen. Op dat moment wordt er opnieuw een e-mail verstuurd door het systeem, naar beide gebruikers.

Opties

Er bestaan verschillende types stations, met vertrek en aankomst langs onderen of langs boven, en zelfs lateraal. De stations kunnen perfect geïntegreerd worden in het meubilair.

Powered by CMSimple