C.P.Bourg logoe-mail
TELETUBE Buizenpost
Uw complementaire manier van communiceren

Kantoor en administratie

Publieke en privé administraties kennen een aantal typische toepassingen. Buispost wordt er vooral gebruikt om allerlei dokumenten tussen kantoren te verzenden. Zo wordt veel (kostbare) tijd bespaard voor het personeel.

De typische gebruikers zijn ministeries, internationale organisaties, verzekeringsmaatschappijen, banken, militaire diensten, logistieke en luchtvaartmaatschappijen.

Alle toepassingen

Wanneer dokumenten verplaatst moeten worden tussen verschillende afdelingen, dan is de MultiCom in 110mm diameter een van de krachtigste beschikbare gereedschappen voor totale intercommunicatie.

Afhankelijk van de toepassing, biedt op kleinere schaal de MultiPoint of de MultiNavette S eventueel een groter voordeel.

Zelfs een korte verplaatsing tussen twee of meerdere verdiepingen kan zeer tijdverslindend zijn. Voor dergelijke gevallen biedt de Papyrus een tijdsbesparende oplossing.

Ook andere specifieke verbindingen kunnen beter bediend worden door een 'privé' buispostlijn. Een aparte Papyrus punt-punt verbinding kan in dergelijke gevallen soms voordeliger uitvallen dan de integratie van de verbinding in een groter netwerk. Voor de grotere capaciteiten is naast de conventionele 110mm ook nog de 160mm diameter beschikbaar.

Indien niet-standaard dokumenten zoals boeken en rapporten moeten verzonden worden, of wanneer grotere pakken tussen twee of meerdere plaatsen moeten verplaatst worden, dan kan de RALLYPOST, met totale intercommunicatie en een vrachtcapaciteit van 10kg, een soepele oplossing zijn.

Powered by CMSimple